Névjegy

Pár szó rólam: 1982-ben születtem; a békés megyei Dévaványán élek. Szeretek olvasni (főleg sci-fit és fantasyt), akár papír alapú, akár elektronikus formátumú könyveket is. Nem iszom, nem dohányzom, és félig-meddig vegetáriánus vagyok.

A fényképeimmel, bejegyzéseimmel kapcsolatos minden jog fenntartva, de ha valamit fel szeretnél használni valahol, írj egy üzenetet.

Ha üzennél nekem, megteheted itt, vagy a kaszazsolt kukac freemail pont hu emailcímen.

 

12 hozzászólás “Névjegy” bejegyzéshez

 1. Kedves Zsolt!

  Próbáltam e-mailt írni a megadott címre, vmiért nem jó, így itt kérdezek!
  Az autógumi kerékben termesztett burgonyáról érdeklődnék! Mennyire vált be, mekkora hozama van, ha folyamatosan töltve van, miközben alulról ki van szedve? Idén ezt a módszert próbálnám ki!
  Válaszodat előre is Köszönöm!
  Üdv.: Reni

  1. Kedves Reni!

   Nekem nem vált be. Volt a “normál” módon vetett krumplim közt, ami sokkal több és nagyobb gumókat termett. Persze olyan is volt, ami még annyit se, mint a gumis, de valószínűleg azért, mert nagy volt a szárazság, a gumisat meg többször meglocsoltam.

 2. Szia Zsolt!
  Először is gratulálok, nagyon jó a rovás konvertálód! 🙂
  De, sztem be kéne tegyél még legalább egy “tt” jelet is, ami nem sokban különbözik az egy t-től, de mégis…
  Várom válaszod
  és köszönöm,
  Tibor

 3. Szia Zsolt! Rovásírással akartam írni a nevemet és megtaláltam a honlapodat. Le is fordította a nevemet köszönöm! Nem tudnád megoldani, hogy lehessen másolni is a betűket ? vagyis ki tudja jelölni, aki akarja, a rovásírásra átírt szöveget, és elmenthesse dokumentumba.
  Üdv
  Artur

 4. Szia!

  Erre két lehetőség van: elmented képként az átírt szöveget (PrintScreen billentyű, majd egy rajzprogramban, mint pl.: a Paint beillesztés) vagy a másik, hogy kijelölöd a rovásszöveget, kimásolod, és egy szövegszerkesztőben (Word, OpenOffice, stb…) beilleszted. Ez utóbbi csak akkor működik megfelelően, he fel van telepítve a megfelelő betűkészlet: http://rovas.info/index.php/hu/letoeltesek/454-fontok

 5. Tisztelt József!

  Én nem “gyártok” sablont (a sajátomat sem én készítettem el), de a Google keresővel rákeresve a “gyeprács sablon”-ra, elég sok találatot ad, olyat is, ahol be lehet szerezni.

 6. Tisztelt Kasza Zsolt!

  Láttam az ön által írt Aurora nevű chetbot programot. A szakdolgozatom egy hasonló, bár specializált chatbot készítése. Esetleg feltehetek pár kérdést önnek ezzel kapcsolatban?
  Nagyon hálás lennék bármilyen kis információért is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük