Kátyúk

Hazafelé gyönyörű verőfényes idő volt, gondoltam megörökítek párat a szebb kátyúk közül, mert Dankó “útbiztos” Béla képviselő úr már jó régen ígérgeti az út javítását (pl.: ekkor, meg  ekkor is), és mivel nyakunkon a választás, még képes rá, hogy a szeszélyes márciusi időjárással (-17 °C, több centis hó) dacolva néhány plusz szavazat reményében gyorsan csináltat valamit az úton.

Íme:

Aztán persze rájöttem, hogy hiába aggódtam a kátyúk miatt, ezek 8-9 km-nél vannak, az útnak pedig csak a rossz* szakaszai lesznek kijavítva 0-5 km-ig. Azaz ha Dankó úr marad, valószínűleg ezek is, legalább a következő választásokig. 😉

 *Ezek a képek ebből kifolyólag az út jó részén készültek. Onnan is lehet tudnihogy itt jó az út, mert itt nem 40-es, hanem 60-as sebességkorlátozó tábla van.

Egy hozzászólás “Kátyúk” bejegyzéshez

  1. Évek óta csak tömködik a kàtyukat itt ott,annak tartóssàga kb egy hónap! Körösladàny Dévavànya között,Körösladàgy -Gyoma,Körösladàny-Köröstarcsa között,Körösladànytól egészen Derecskéig életveszélyesek az utak. És még lehetne sorolni! Ide màr nem ígéret kell,hanem új utakat kell azonnal csinàlni. Ez csak egy probléma errefele,van baj még itt bőven.

Vélemény, hozzászólás?