Invitel

Egy hete volt egy igen szeles nap, és kiderült, hogy a fűzfán keresztül ilyen időben nem jön át annyira a WiFi, mint ahogyan elvárnám tőle. (Pedig a vevő a padláson van, parabolatányérral feltúrbózva, célra irányozva.) Ekkor úgy döntöttem, hogy itt az idő beköttetni az Internetet. Itt Invitel van, úgyhogy a honlapjukon megrendeltem az egyik csomagot, így egyúttal kábel TV és telefon is lesz.

Pár nap múlva felhívott egy ügyfélszolgálatos hölgy, és ma délután kettőre beszéltük meg a bekötést. Haza is jöttem időben, még S-Video kábelt is vettem, hogy a Set Top Boxot a TV-kártyámhoz tudjam kötni. Közben felhívott a szerelő, hogy neki a két óra nem jó, de öt körül itt lesz. Jól van, hát vártam tovább. Fél hatkor meguntam a várakozást és fel akartam hívni, hogy mégis mi van. Párszor kicsöngött, majd “A hívott szám átmenetileg nem elérhető…”

Hát na. Nem elég, hogy nem szól, hogy mégse jön, még ki is kapcsolja a telefont, amikor én hívnám. Írtam is rögtön az Invitel ügyfélszolgálatának egy szép udvarias üzenetet, hogy ilyen esetben mi a teendő.

A válasz: “Operator: Ez ügyben nem tudok Önnek segíteni, jelezni tudom kollégámnak a problémát, amennyiben megadja az adatait.“, majd: “Operator: Rendben kollégám a hétfői napon keresni fogja Önt.

Ó, hogy szakadna rájuk az ég…

Vélemény, hozzászólás?